Web Tabanlı Özel Yazılım Geliştirme

Web Tabanlı Özel Yazılım Geliştirme

Yazılım ve Oyun Geliştiricileri Derneği olarak çok yakında Web Tabanlı Yazılım Geliştirme Eğitimi programını yayınlıyoruz. Corebyte Teknoloji ve Yazılım Geliştirme sponsorluğunda hayata geçireceğimiz eğitimler tamamen ücretsiz olacak ve tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Eğitimler derneğimiz gönüllüleri ve Corebyte çalışanlarından oluşan bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir. Günümüzde web tabanlı yazılım geliştirmenin bulunduğu eşsiz konum ve gelecekte edineceği değer aşikardır. Bizler YOGED olarak Türkiye’de yazılıma merak duyan bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkesin faydalanabileceği şekilde atölyeler, workshoplar, workhatonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Web tabanlı yazılımlar günümüzde yazılım geliştiricilere;

  • Yüksek Kullanıcı Erişilebilirliği
  • Platformlar Arası İşlevsellik
  • Artan İş birliği İmkanları
  • Düşük Bakım Gereksinimleri
  • Esnek Web Uygulama Seçenekleri

Gibi pek çok imkan sunmaktadır. Web tabanlı yazılım geliştirme hakkında A’dan Z’ye tüm konuların detaylı şekilde işleneceği eğitimler online olarak gerçekleştirilecektir. Tüm eğitmenlerimiz PHP ve Python hakkında derin bilgiye sahiptir ve yapay zeka algoritmalarıyla karmaşık veri analizi araçları oluşturabilmektedir. Eğitimlerle katılımcılara kazandırmak istediğimiz bir diğer beceri ise, özel ERP sistemleri oluşturmalarına katkı sunacak Java ve React geliştirebilmeleridir. Ayrıca eğitim süresince AWS ve Kubernetes ile çok çeşitli profesyonel web uygulaması geliştirme hizmetleri ve eski modernizasyon işlevleri konularına da değinilecektir.

Gerçekleştirilecek eğitimlerle üyelerimizin uygulama geliştirmenin yanı sıra, tamamen farklı projeler üzerinde çalışabilecek ve mümkün olan en iyi ürünü oluşturabilecek seviyeye gelmesi planlanmaktadır. Eğitimler boyunca katılımcılara derneğimiz uzmanlarından ve iş birliği yaptığımız Corebyte Teknoloji ve Yazılım Geliştirme Şirketinden ücretsiz danışmanlar atanacaktır. Böylelikle eğitime katılan gençlerin eğitimden sonraki süreçte de kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bir ortamın oluşturulması arzu edilmektedir. Bir sonraki web tabanlı yazılım geliştirme eğitimi takvimi hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.